maanantai 5. helmikuuta 2018

Porkkanakakku



Morjesta!
Siitä on hetki aikaa kun viimmeksi olen kirjoittanut mitään.
Viimmevuoden lopussa olin työssäoppimassa Seinäjoen abc:lla 10 viikkoo, työssäoppiminen meni hyvin opin uusia tekniikoita ruoanlaitossa ja sain paljon uusia ystäviä.
työssäoppimesta sain numeroksi 3 kiitettävän, meillä on arviointi 1-3 eli täydet pisteet tuli.

Tällä hetkellä ollaan oltu koulun ravintolassa harjoittelemassa annosruokien työssäoppimista varten.
Itse sain annosruokien työssäoppimis paikan ravintola Juurellasta joka on yksi seinäjoen hienoimmista ravintoloista, hieman kyllä jännittää mennä sinne töihin viideksi viikoksi.

Viimme viikonloppuna päätin tehdä porkkanakakkua ja ajattelin pistää siitä ohjeen tänne.



Porkkanakakku

Ainekset:




    • 3 Kananmunaa
    • 3dlsokeria
    • 1 1/2dlöljyä
    • 3 1/2dlvehnäjauhoja
    • 2tl            kanelia
    • 1tlsoodaa
    • 1tlleivinjauhetta

Kuorrutus:
    • 1rs(180 g)maustamatonta tuorejuustoa
    • 1 1/2dltomusokeria
    • 1tlvanilliinisokeria

Valmistus:

  1. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää öljy ja porkkanaraaste. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinan joukkoon. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
  2. Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia. Anna kakun hieman jäähtyä ja kumoa.
  3. Sulata rasva kuorrutusta varten ja sekoita joukkoon muut ainekset. Levitä kuorrute porkkanakakun pinnalle.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti